Kerst Petitfours Vanille

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Kerst Petitfours Vanille

Aantal personen: € 19,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 19,95

Kerst Petitfours Vanille bestellen

Omschrijving Kerst Petitfours Vanille:
Luchtige vanille cake afgewisseld met laagjes vanillecrème & bosbessenjam, overgoten met zoete fondant en een dun plakje marsepein. Dat is het klassieke recept dat onze petit four zó lekker maakt. De petit fours worden met zorg bereid door onze bakkers en stuk voor stuk in een handige caisse gestopt. Dit papiertje onder de petit four zorgt er voor dat deze traktatie ready to serve is én dat is natuurlijk wel héél handig. De chocolade kerstfiguren, afgewisseld met een logo of bedrijfsgroet maken dit het ideale hapje voor tijdens een presentatie of om zomaar cadeau te doen.

U kunt onze kerst petit four vanille personaliseren met:

  • Uw bedrijfslogo of een leuke foto
  • Een persoonlijke tekst op de taart
  • Een persoonlijke tekst op de bijgeleverde kaart
  • Een persoonlijke brief geprint in kleur en bijgeleverd in een envelop
Besteld u op een werkdag voor 18:00 uur? Dan kan deze prachtige kerst slagroomtaart morgen al worden bezorgd op een adres en tijd naar keuze!

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse vlaai. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensvlaai. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.