Pepernoten taart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Pepernoten taart

Aantal personen: € 35,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 35,95

Pepernoten taart bestellen

Omschrijving Pepernoten taart:
November is weer aangebroken en dat is toch wel de maand om los te gaan met pepernoten.... maar wat moet je met al die pepernoten doen? Wat dacht je van een heerlijke pepernotentaart (of officieel kruidnotentaart)?! Geen ingewikkelde ingrediƫnten, wel een overheerlijke taart gevuld met pepernoten en een heerlijke chocolade vulling. Erg leuke taart, waarmee je iemand echt verrast!

Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse vlaai. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensvlaai. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.