Sint Chocolade feest taart

Deze taart de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Sint Chocolade feest taart

Aantal personen: € 14,95
Aantal taarten:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal € 14,95

Sint Chocolade feest taart bestellen

Omschrijving Sint Chocolade feest taart:

Wat past er nu beter bij de feestdagen dan echte chocolade. Een luchtige chocoladecake afgewisseld met een laag chocolademousse en een laagje frissen rode bessenmousse maken de vulling van deze taart. Na het stapelen van deze heerlijke lagen word de taart door onze bakkers overgoten met een ganache van pure chocolade en afgewerkt met een echte chocoladeletter van maar liefst 200 gram UTZ gecertificeerde chocolade.

Om de taart helemaal af te maken is er ruimte om uw bedrijfslogo toe te voegen. Een kaartje met een kleine boodschap of een Sinterklaasgedicht toevoegen is uiteraard ook een mogelijkheid.
Online een taart bestellen en laten bezorgen

Een taart versturen door heel Nederland.
Van compact formaat taart tot gigantische taarten. Alle taart zitten ze vol met verse vlaai. De taarten worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensvlaai. Het taart wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een taart te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap taart, geboorte taart of wat dacht u van een taart speciaal voor de liefde? Bestel online een taart met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw taart bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het taart vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het taart morgen al door heel Nederland. Taart bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.